Om deel te kunnen nemen aan Inzicht in Bestuursrecht dient u gebruik te maken van een apparaat voorzien van microfoon en camera. Neem niet deel via een Citrix of Remote Desktop verbinding, gebruik een apparaat dat buiten deze systemen om rechtstreeks verbinding kan maken met de verschillende Zoom meetings.

 

Stappenplan deelnemen vanaf een mobile device (iPad/iPhone/Android)

Installeer de app “Zoom Cloud Meetings” op uw device vanuit de App Store of in het geval van Android de Play Store:

Klik hier voor Zoom Cloud Meetings voor Apple

Klik hier voor Zoom Cloud Meetings voor Android

Deelnemen vanaf mobile device via Join-knoppen

Open op uw mobile device uw persoonlijke programma voor Inzicht in Bestuursrecht waarin de oranje “Join”-knoppen worden weergegeven. Klik per onderdeel van het programma op de juiste Join-knop om deel te nemen aan het desbetreffende onderdeel.

Kies in het scherm dat volgt voor “launch meeting”.

Op uw mobile device zal de app “Zoom Cloud Meetings” openen en wordt er verbinding gemaakt. Vul uw naam in als “schermnaam” indien u hierom gevraagd wordt.

Deelnemen vanaf mobile device met behulp van Meeting ID en wachtwoord

Indien u niet uw persoonlijke programma van Inzicht in Bestuursrecht op het apparaat waarmee u wilt deelnemen kunt openen, gebruikt u de vermelde Meeting ID en het wachtwoord om in de Zoom Meetings app de verbinding handmatig op te zetten.

  • Open op uw device de Zoom app.
  • Kies voor de blauwe knop “Join a Meeting”.
  • Vul in het bovenste veld de “Meeting ID” in en vul in het onderste veld uw naam in.
  • Kies voor de Join knop en vul hierna het wachtwoord in om deel te nemen.

 

Stappenplan deelnemen vanaf een Windows of Mac computer

Download en installeer de applicatie “Zoom Client for Meetings” vanaf de Zoom website: https://zoom.us/download

Deelnemen vanaf computer via Join-knoppen

Open op uw computer uw persoonlijke programma voor Inzicht in Bestuursrecht waarin de oranje “Join”-knoppen worden weergegeven. Klik per onderdeel van het programma op de juiste Join-knop om deel te nemen aan het desbetreffende onderdeel.

Uw browser opent de URL die verwijst naar de Zoom Meeting. Kies in het browserscherm voor de optie “Zoom Meetings openen”. De applicatie Zoom Meetings opent en zal verbinding maken. Mogelijk wordt u nog gevraagd uw naam op te geven als schermnaam.

Deelnemen vanaf computer met behulp van Meeting ID en wachtwoord

Indien u uw persoonlijke programma van Inzicht in Bestuursrecht niet op de computer waarmee u wilt deelnemen kunt openen, gebruikt u de vermelde Meeting ID en het wachtwoord om in de Zoom Meetings applicatie de verbinding handmatig op te zetten.

  • Open op uw computer de applicatie “Zoom”.
  • Kies voor de blauwe knop “Join a Meeting”.
  • Vul in het bovenste veld de “Meeting ID” in en vul in het onderste veld uw naam in.
  • Kies voor de “Join”-knop en vul hierna het wachtwoord in om deel te nemen.